Fri frakt
Fri frakt över 500KR
Klicka här
Fri frakt
Fri frakt över 500KR
Klicka här
Fri frakt
Fri frakt över 500KR
Klicka här
SnusKungens engagemang vid försäljning av tobaks- och nikotinprodukter

18-års gräns på SnusKungen.se

Hos Snuskungen.se tar vi vårt ansvar seriöst när det kommer till försäljningen av tobaks- och nikotinprodukter. Vi är medvetna om de hälsoeffekter och risker som är förknippade med dessa produkter och står fast vid vår policy att endast sälja till kunder som är 18 år eller äldre. Denna åldersgräns är inte bara en laglig skyldighet, utan också en del av vårt engagemang för samhällsansvar.

Åldersverifiering vid köp

Alla köpare måste genomgå en ålderskontroll i kassan med hjälp av våra betalpartners. Denna process garanterar att vi endast utför transaktioner med vuxna individer, i enlighet med svensk lag.

Lagar och Regler

Vi följer noggrant alla svenska lagar och föreskrifter relaterade till försäljning av tobaks- och nikotinprodukter. Vidare samarbetar vi med myndigheter och organisationer för att säkerställa att vår bransch upprätthåller höga standarder och skyddar konsumenterna, särskilt de unga.

Stöd för rökavvänjning

För de som önskar reducera sitt nikotinintag erbjuder vi även ett sortiment av nikotinfria produkter. Dessa kan vara ett användbart steg i processen mot att sluta helt, genom att ge användarna möjligheten att gradvis minska sitt beroende av nikotin.

Frågor eller funderingar

Fyll i formuläret nedan och vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.