Fri frakt
Fri frakt över 500KR
Klicka här
Fri frakt
Fri frakt över 500KR
Klicka här
Fri frakt
Fri frakt över 500KR
Klicka här
ZYN NEW FEEL BLOG IMAGE

ZYN Slim Nytt Format – En Förbättrad Upplevelse för Snusare

Välkomna till en uppgraderad snusupplevelse med ZYN Slims nya “New Feel” format! I vår strävan att ständigt förbättra och anpassa våra produkter till våra kunders behov, har vi glädjen att presentera en betydande uppgradering av ZYN Slim-portionerna.

Från och med nu kommer alla åtta smakvarianter av ZYN Slim att genomgå en spännande förändring. De nya portionerna är designade för att vara smalare, mjukare och längre – en kombination som garanterar en överlägsen komfort och en förstärkt munkänsla. Det handlar om att ta din snusupplevelse till nästa nivå!

Men det slutar inte där – den nya påsen är även tillverkad av ett mjukare material. Denna förändring förbättrar både komforten och munkänslan, vilket gör att du kan njuta av ditt snus längre och med större tillfredsställelse.

Observera att övergången till det nya formatet kommer att ske gradvis under de kommande veckorna. Alla dosor med det nya formatet kommer att vara märkta med “NEW FEEL” för att du enkelt ska kunna identifiera dem. Och som alltid, oavsett vilken av de åtta smakerna du föredrar, kan du förvänta dig samma höga kvalitet och njutning som ZYN alltid levererar.

Håll utkik i vår butik för att vara bland de första att prova det nya formatet av ZYN Slim och upptäck själv vad “New Feel” kan göra för din snusupplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *